Tuesday, December 26, 2017

Vähän isompi joululahja!


Me tultiin hankkineeksi itsellemme tällainen vähän isompi joululahja! Kaupat kyläkouluista (!!) tehtiin pari päivää ennen jouluaattoa, ja pääsimme viettämään joulua huojentuneella mielellä. Koko ostoprosessi oli nimittäin piinallisen hidas. Koska myyjäosapuolena oli kunta, niin hyväksytyn tarjouksemme jälkeen alkoi kahden viikon valitusaika, joka tuntui etenevän tuskallisen hitaasti. Välittäjä kertoi, että vaikka koulut olivat olleet myynnissä pitkään, niin saman tien kun tarjouksemme oli hyväksytty, alkoi innokkaita ostajaehdokkaita satelemaan. Vielä varsinaista kauppapäivää edeltävänä päivänä oli ollut joku, joka olisi ollut valmis ostamaan koulut suoralta kädeltä. Lopulta kaikki meni hyvin, ja olemme kahden vanhan koulun omistajia.

Varsinainen omistajuus siirtyy meille vasta tammikuun puolella, kun saamme avaimet käteen. Sitten alkaa todellinen remppaurakka, kuten kuvista näkyy!
6 comments:

 1. Eikä! En kestä! Todella hieno miljöö ja projekti. Projekti tietysti isolla P:llä, mutta harrastus se on tuokin. Hieno harrastus!

  ReplyDelete
 2. Odotan kyllä niiin innolla, mitä saamme tästä aikaiseksi! Ehdimme haaveilla taloprojektista parin vuoden ajan, ja sopivan kohteen etsimiseen meni vielä siihen päälle puolisen vuotta. En voi uskoa, että nyt se todella toteutuu!

  ReplyDelete
 3. Aivan mieltettömän paljon onnea ja menestystä projektin kanssa <3 Aivan huikea joululahja ja kyllä se tosiaan on jännä kuin niitä ostajia sit ihan viime metreillä ilmaantuu.

  ReplyDelete
 4. Kiitos! Todellakin, talot ehtivät olla kuitenkin myynnissä puolentoista vuoden ajan. Onneksi toimimme nopeasti! Olimme näytöllä jo seuraavana iltana siitä kun mies bongasi myynti-ilmoituksen. Sen jälkeen selvittelimme muutaman päivän ajan käytännön asioita, ennen kuin laitoimme tarjouksen. Sen jälkeen meni vielä aikaa ennen kuin asia edistyi ja kunnanhallitus kokoontui päättämään tarjouksemme hyväksymisestä. Phuh, selvisimmepäs kuitenkin voittajina :D

  ReplyDelete
 5. Onnea Johanna, tosi mielenkiintoinen projekti ja aivan mahtava alata seuraamaan teidän pihan uutta projektia! Onnea uudelle kauniille kodille!❤️

  ReplyDelete
 6. Kiitos paljon! Tästä tulee kyllä varmasti mielenkiintoista!

  ReplyDelete