Monday, May 7, 2018

Purku-urakkaPurku-urakka etenee aina sitä mukaa kun pääsemme maalle, eli lähinnä viikonloppuisin - välillä pystymme onneksi olemaan pidempiäkin pätkiä urakoimassa. Kesällä aikaa on ihan kunnolla, ja odotankin sitä innolla! Purkurupeama tuntuu jäävän pahasti kesken aina just silloin, kun on saanut hyvän flown päälle sen kanssa.


Muovia tuntuu löytyvän ihan kaikkialta! Sitä on joissain huoneissa jopa katossa halltex-levyjen alla. Ollaan kaivettu seinistä muovikelmu + lasivilla -kerroksia pois, lasivillaa on myös vintillä säkkikaupalla, ja keittiön lattian alta löytyy sitä myös. Tuntuu helpottavalta saada vanha hirsitalo hengittämään kerros kerrokselta.

Onneksi hengittämättömien pintojen alta paljastaa komeaa hirttä ja siistiä laudoitusta. Lisäksi maalattua Oulu-pahvia sekä kauniita vanhoja tapetteja (joita ei valitettavasti juuri saada niiden päälle lyötyjen massiivisten koolausten yms takia pelastettua ehjinä esiin).

Tällaista täällä nyt! Päivitin myös blogipohjan, ja nyt tuntuu mukavalta alkaa postailemaan useammin. Blogissa on myös kirppis-osio, jonne lataan myyntiin esim koululta ylimääräiseksi jääviä juttuja.


1 comment:

  1. Vähän samoissa tunnelmissa mekin aikoinaan elimme. Teillä näyttää olevan levyjen alla tervettä hirttä, se on hyvä asia. Mukavia remppoja teille, lopussa se kiitos seisoo :)

    ReplyDelete