Thursday, July 19, 2018

Ihan pihalla

Purku-urakka on jatkunut ikuisuudelta tuntuneen ajan, ja edennytkin ihan huomaamatta. Viides jätelava on pian täynnä, ja se on näillä näkymin viimeinen lava Yläkoulun osalta. Pian päästään tekemään muutakin kuin purkamaan.

Parin helleviikon aikana ei ole ollut juuri energiaa jatkaa purkamishommaa loppuun. Sen sijaan ollaan oltu paljon phalla. Saatiin piharakennuksesta löytynyt ruohonleikkuri viimein käynnistymään.


Uskomatonta, miten toisenlaiselta piha näyttää nyt, kun ollaan saatu nurmikkoa lyhennettyä. Se on kuin toinen paikka, ihan pelkästään ruohonleikkuun ansiosta.

Nurmikko oli ehtinyt kasvaa todella pitkäksi ja villiintyneeksi, koska koulun pihamaata ei ole ollut huoltamassa kukaan sen jälkeen kun koulutoiminta on monta vuotta sitten jo lakannut. Maa on muhkuraista, myyrät ovat ilmeisimmin viihtyneet pitkässä heinikossa.

Oikeastaan tällainen pitkä heinä olisi ollut helpompi vetää lyhyeksi viikatteella tai muulla vastaavalla, mutta olen työnnellyt ruohonleikkuria läpi paksujen pusikkojen sitkeästi, ja vaikka leikkuri sammahtelee ja nikottelee toimintakykynsä äärirajoilla, niin kummasti tuo pöheikkö on lyhentynyt.


Sitten kun joku vielä jaksaisi haravoida!
No comments:

Post a Comment