Saturday, September 5, 2015

Minimalistinen majapaikka

Majoituimme Amsterdamissa desinghotellissa johon ihastuin. Lloyd hotel pitää sisällään 1-5 tähtiluokituksen omaavia huoneita. Meidän huone oli 2 tähden- hyvin pelkistetty mutta siisti ja kaunis, ja myös Amsterdamin hintatasoon nähden kohtuullisen hintainen. Kaikki huoneessa oli selvästi laadukasta enkä kaivannut mitään sen enempää lyhyellä käynnillämme. Erikoinen piirre hotellihuoneessa oli suihku keskellä huonetta, siinä ei siis ollut mitään väliseiniä tai muuta vaan suihkussa kävijä suihkutteli samassa huoneessa missä on kaikki muukin.

Hotellin sijainti on todella hyvä, vain kolmen ratikkapysäkin päässä keskustasta.

Hotellia on ollut suunnittelemassa yli 50 hollantilaista suunnittelijaa ja taiteilijaa. Sisustustyyliä voisikin kuvata sanalla yllättävä, sillä siellä tuntui olevan samassa rakennuksessa niin paljon eri tyylejä ja erilaisia yksityiskohtia. Ravintolan yhteydessä on pieni design-myymälä, ja hotellista löytyy myös galleriatilat ja kirjasto, ja hotellilla pidetään monenlaisia kulttuuritilaisuuksia.

Valitsen varmasti seuraavankin kerran Amsterdamissa matkatessani saman hotellin tukikohdakseni, ja voin siis vain suositella muillekin!


No comments: