Friday, September 25, 2015

Bläkkiä ja äkkiä

Jostain se idea vaan tuli, ja sitten huomasinkin että Tikkurilalla on uutuusmaali "black". Seuraavassa hetkessä olinkin jo palannut töistä kotiin rautakaupan kautta, ja pian olkkarin seinä oli jo muuttunut mustaksi.

Tältä näyttää nyt olohuoneessa:


10 comments:

Laura // Kaksin kaksiossa said...

Voisin muuttaa teille. Ah, mikä olkkari!

Johanna - Photo Diaries said...

Oi kiitos! Ihana kuulla, koska kaikki on ollut niin kesken täällä muuton jälkeen- nyt vasta alkaa vähän hahmottua. Ja täytyy sanoa että kyllä tuo seinän maalaaminen vaikutti todella paljon huoneen fiilikseen!

Liisa said...
This comment has been removed by the author.
Liisa said...

Ihana olkkari! Onko lattia parkettia? on kivan vaalea. Mikähän parketti on kyseessä?

Johanna - Photo Diaries said...

Kiitos Liisa! Lattia on Parlan lautaparketti "saarni select soprano". Me haluttiin nimenomaan mahdollisimman vaalea mutta ei valkoinen lautaparketti, ja tämä osoittautui parhaaksi vaihtoehdoksi.

Enni said...

Voi että kuin ihanan näköistä! Tekis mieli tehä omassa kodissa sama mutta koska siellä on olohuoneessa vaaleat tapetit, niin ei oikein passais maalata. Keittiön isoimman seinän maalasin mustalla liitutaulumaalilla ja tykkään niin paljon :)

Johanna - Photo Diaries said...

Kiitos Enni! :) Musta isolla pinnalla ryhdistää huonetta niin kummasti! Musta liitutaulumaali on mun mielestä kanssa ihana, tykkään niin siitä mattaisesta pinnasta!

Minna said...

Saako udella mistä tuo ihana nahkasohva on hankittu? :)

Johanna - Photo Diaries said...

Moi Minna! Ostin sohvan aikoinaan Vallila kierrättää ryhmästä, oli kuulemma italialaista designia mutta en tiedä minkä merkin. Myin sohvan pari viikkoa sitten uuden sohvan alta pois.

Anonymous said...

Moikka! Mistä olet hankkinut olohuoneen kuvassa näkyvän lampun? Multa löytyy samanlainen ja mietin, missähän se on valmistettu jne.