Thursday, June 4, 2015

Uutta uudessa asunnossa

Kävimme tänään vastaanottamassa odotetun pöytälevyn, joka tuotiin suoraan uudelle asunnolle. Samalla tulin räpsineeksi kuvia muistakin uusista asioista, joita on hankittu vartavasten uutta asuntoa varten. Löytyy mm. tuollainen "pikku projekti" peltikaapin muodossa. Jos jollain on tietoa värin (ja suuren määrän ruostetta) poistamiseen pellin pinnasta niin otan vinkkejä vastaan. Kaapin on tarkoitus tulla eteiseen kenkä- ja laukkukaapiksi, mutta ihan tuossa kunnossa kaappi ei siihen tarkoitukseen vielä käy. Ensin pitää selvittää, miten tuon vihreä-ruskean värityksen saisi kätevimmin neutraalimmaksi.

Keittiön laatat näyttävät livenä jopa todella paljon kauniimmilta kuin nettikaupan kuvassa. Odotan todella kovasti näkeväni keittiön valmiina. Paljon valkoista ja kunnon huomiolattia, pakko olla hyvä!

Iloksemme kylpyhuone oli miltei valmis- kylpyamme ja suihku sekä lämpöputket oli viimein asennettu paikoilleen. Putkiremontti siis valmistuu ajallaan. Tämän päiväinen toi aika valoisan fiiliksen remontin ja muuton onnistumisen suhteen.

4 comments:

maia said...

Ihan superkauniit noi laatat ;_; ja kylppäri!

Johanna said...

Kiitos :) Kylppäri on tooosi pieni, mutta luulen että siitä saa ihan kivan siitä huolimatta. Ja ainakin siellä on valoa tuon ison ikkunan johdosta :)

Saana said...

Oiii.. nuo kylppärin lattialaatat.. haaveena minullakin tuollaiset.

Johanna said...

Tarkoitat varmaan Saana noita keittiön laattoja? Ne on kyllä hienot :)