Monday, April 13, 2015

Konepajan Bruno!

Työkaverini päättivät että perustavat kirpputorin studion vieressä tyhjksi jääneisiin tiloihin. Niinpä Konepajoilla, aivan edesmenneen Valtterin kirpputorin kulmilla, aukeaa lähitulevaisuudessa uusi kirppis, Konepajan Bruno. Kirppis tulee olemaan auki lauantaisin ja sunnuntaisin. Itse aioin aivan varmasti olla myymässä ensimmäisellä kirppiksellä, ja olenpa kuullut että pöytävarauksia on tehty jo pidemmällekin. Voitte vaan kuvitella miten me ei täällä studiolla malteta odottaa että kirpputori aukeaa, nyt saa sentään jo mainostaa kun kaikki lupa-asiat ym on kunnossa.

Brunossa tulee mitä luultavammin olemaan muutakin kuin kirpputoria, ehkä artisteja esiintymässä, näyttelyä, kahvilaa ym. Ainakin mitä olen kundien suunnitelmia kuunnellut niin erittäin hyvältä kuulostaa :) Suosittelen siis tykkäilemään Brunon fb-sivusta, josta kuulee uusimmat uutiset projektin edistymisestä!
6 comments:

Kalamuija ja lappilifestyle said...

Hyvä kuulla. Mitä pöytävuokra on? Mihin saa soittaa ja varata?

Johanna said...

Kääk, nyt en osaa vastata noihin kysymyksiin, kannattaa ehkä laittaa viestiä fb:n kautta Brunoon. Sitä kautta varauksia on ilmeisesti jo tippunut. Minäpäs kysyn huomenna aamusta kun olen töissä niin asiat selviää, mutta siis ainakin fb-viestitse onnistuu :)

Anonymous said...

Wau! Miten iso kirppis tuosta on tulossa? Näyttää valtavalta! Hyvä että kirppiksiä on tulossa lisää!

Johanna said...

Kirppiksellä tulee olemaan lähes 200 pöytää, ja tilaa on melkein 1200m2, eli aikamoinen tila :)

Kalamuija, pöytävuokrahinnat ym julkistetaan fb-sivuilla lähiaikoina. Ennakkovarauksia voi jo tehdä laittamalla sinne viestiä :)

Johanna said...

No niin, pöytävuokra on 35€/pv. Mesenaatin kautta voi tehdä ennakkovarauksia :)

Kalamuija ja lappilifestyle said...

Kiitos😊