Saturday, April 11, 2015

Kaksi sohvaa

Peter Hvidtin 50-luvun sohva on kaunis, mutta fb:n kierrätysryhmästä löytyi edullisesti italialainen nahkasohva johon ihastuin. Olohuoneessamme on tällä hetkellä siis kaksi isoa sohvaa tungettuna nurkkaukseen, mutta tilanne on onneksi väliaikainen. Pidän nahkasohvasta, joka on kulunutta ruskeaa nahkaa.

Ensi viikolla tulee uusi pöytä, ja mahdollisesti pian myös uuteen asuntoon sopiva vaatekaappi. Näitä ei oikein mahdu Krunan asuntoon joten täytyy varastoida ja odottaa käyttöönottoa.

Pyöräilykausikin alkoi! Vanha keltainen Joponi varastettiin viime kesänä. Sen tilalle hankin heti pitkään himoitsemani Pelagon, joka nyt odottelee eteisessä että löydän pyöränlukon avaimen jostain jemmasta. On muuten hyvä pyörä polkea, suosittelen!

2 comments:

Kalamuija ja lappilifestyle said...

Meillä on iso harmaa HT-collectionin löhösohva tulossa myyntiin. Ja toi nahkasohva kävis meille😊 aletaanko hieroa kauppoja. Kuvia löytyy mun blogista.

Johanna said...

No itseasiassa tuo nahkasohva on se uusi joka juuri hankittiin, vihreä sohva saa mennä joksikin aikaa varastoon. Sitä en edes raaski myydä kun pidän siitä kovasti, ehkä meillä on joskus tulevaisuudessa niin paljon tilaa että kahdelle sohvalle on käyttöä :)

Mutta että ei tule kauppoja tällä kertaa, ollaan kovasti ihastuttu uuteen sohvaan :)