Wednesday, March 11, 2015

Marokkolaiset laatat

Olen aika ihastunut laattoihin. Marokkolaisiin sementtilaattoihin nimittäin. Oli heti aivan selvä, että keittiömme lattia tulee olemaan marokkolaislaatoin päällystetty. Tässä muutamia suosikkejani:

Zoco home
Laatta 20685
Tämän laatan valitsimme keittiöön. Marokkolaisiin sisustustuotteisiin erikoistuneella Zoco Homella on suuri valikoima eri tyylisiä ja sävyisiä marokkolaislaattoja. Kauniita mustavalkoisia ja harmaa-valkoisia laattoja on tarjolla paljon, mutta nyt kaipaamme väriä. Tämä turkoosi-valkoinen laatta on kaunis ja raikkaan sävyinen, ja miellytti heti meitä kumpaakin. Tulee varmasti sopimaan hyvin muuten melko valkoisen keittiön kanssa. En ehkä malta odottaa että pääsen näkemään sen valmiina!


Aveo
Ninni Pastell
Marrakech Designin laatta tulee hyvänä kakkosena. Tässä laatassa viehättää erityisesti sävyjen pastellisuus. Se sopii varmasti monenlaiseen ja monen väriseen sisustukseen, ja sopii isoillekin pinnoille neutraalin värityksensä ansiosta.
Aveo Shop myy Marrakech designin ja Entic Designsin laattojen lisäksi ekologisia Villa Lagoon Tile-laattoja, jotka ovat valmistettu perinteisin marokkolaisin menetelmin.IMG Interiors
Bolero
IMG Interiorsilla on Katajanokalla hyvä valikoima mieluisia laattoja. Oma suosikkini heiltä on Bolero jota löytyy monissa eri väreissä.

kuva: Original Style


1 comment:

Päivi Paajanen said...

Tsekkaa myös valikoima sivuilla www.viinikantahti.com