Sunday, March 8, 2015

Kuukausi aikaa


Remontti on päässyt viimein alkuun! Huhtikuun alussa asunnossa alkaa putkiremontti ja sitä ennen pitäisi repiä tapetit irti, tasoittaa seinät, maalata katot ja seinät, tapetoida lastenhuoneesta kaksi seinää ja saada parketit lattiaan. Niin ja tietty purkaa ja kantaa jätelavalle keittiön kaapit. Aiomme tehdä kaiken mahdollisimman pitkälti itse, sillä remontin budjetti on pieni. Parketin ja keittiön lattian laatan asennuksen hoitaa asian osaava henkilö eli veljeni.

Tällä hetkellä asunnossa näyttää siltä kuin siellä olisi räjähtänyt pommi. Tapetteja on nyhdetty irti sieltä täältä ja keittiö on osittain osina. Motivoivaa on se kun on voinut itse suunnitella, ja tietää että kodista on tulossa itselle mieluinen. Asuinalue vaikuttaa todella viihtyisältä ja rauhalliselta. Ikkunoista näkyy vain luontoa, eikä vastapäistä naapuria kuten tässä Kruununhaan vuokra-asunnossa. Nyt pitäisi vaan malttaa kesäkuuhun, jolloin päästään toivon mukaan jo muuttamaan!
2 comments:

Talvikettu said...

Oijoi, kamalat kaapit keittiössä mutta tapetti oli kaunis :) Remontointi on mukavaa, kunhan se vain saadaan ajalliseksi, nimimerkillä: odottanut yhden huoneen remontin valmistumista 1,5vuotta...

Johanna said...

Tapetissa oli jotain viehättävää, mutta päätettiin silti luopua siitä nyt. Huoneistossa on tupakoitu ja sen huomaakin hajusta. Kaikki pinnat uusimalla saadaan varmaan raikkaampi fiilis.

Veljeni (rakennusalalla) kävi katsomassa asunnon ja laskeskeli että remontti vaatisi häneltä 300 työtuntia. Eli 2 kk täysiä työpäiviä. Meillä on tosiaan melko pieni budjetti ja siihen ei mahdu yhden henkilön 2 kk palkat, eli ei auta kuin laittaa hihat heilumaan itse :-D