Monday, February 16, 2015

Vinyylit hyllyyn!

Meillä on paljon vinyylilevyjä, kiitos poikaystäväni. Vinyylit on kivan näköisiä kodin sisustuksessa, ja vaihtoehtoja niiden säilyttämiseen löytyy. Parhaat hyllyt niille on mielestäni Ikean Kallax (ent. Expedit) ja Ratian Palaset. Meillä oli aiemmin ensin mainittu systeemi mutta ollaan saatu metsästettyä retro Palaset-hyllyjä, osa niistä saatiin eilen ja laitettiin heti paikoilleen. Ihan superkivan näköistä mielestäni! Hyllyt toimivat samalla tv-tasona.

Palaset on paljon sirompi kuin Kallax, mutta eipä tuossa Ikean vaihtoehdossa mitään vikaa ole. Palaset-hyllyjä on olemassa valkoisen ja ruskean lisäksi punaisia ja vihreitä, ja niihin on olemassa monenlaisia ovia, lokeroita ja osia.


2 comments:

Suveliina said...

Täällä on mies myös innostunut vinyylilevyistä ja uusi soitin tuli tuossa syksyllä hankittua. Meillä levyjä on vielä niin vähän että mahtuvat vanhaan puulaatikkoon. Olen itsekkin katsellut sillä silmällä Palaset sarjaa, mutta en tiedä olisiko tässä huushollissa sille paikkaa =) Mutta teillä se näyttää makeelta!

Johanna said...

Suveliina, ne levyt mahtuu teillä nyt vielä yhteen laatikkoon mutta voin kertoa että tuo on sellainen harrastus joka saattaa lähteä vähän käsistä :D Siinä tapauksessa jos niin käy niin suosittelen tuota palaset-systeemiä :)