Wednesday, February 18, 2015

Muuttoblogi

Nyt on kerrottavaa! Muuttamassa ollaan jälleen. Tämä lyhyemmäksi jäänyt vuokra-asuminen ei ollut selvästikään minun juttuni. Valotin täällä blogissa aiemmin tilannetta vuokralaisuutemme suhteen. Asunto jossa asumme nyt on myynnissä, ja näyttöjä on miltei joka sunnuntai joten asuminen tässä ei tunnu kovin mukavalta, eikä asunto kotoisalta. Niin päädyimme ostamaan oman. Odotan innolla kotia jonne ei paukkaa laumaa tuntemattomia ihmisiä sunnuntaisin.

Asuntoon on tulossa putkiremontti keväällä joten muuttamaan pääsemme vasta kesällä. Jokainen pinta pitää muutenkin uusia sillä asunto on ihan alkuperäisessä kuosissaan. Kulahtaneet, vihreät linoleumlattiat ja sitä rataa. Mutta mikäpäs sen parempaa kuin suunnitella kaikki alusta lähtien ja tehdä asunnosta oman näköinen :)

Varsinainen muuttoblogi tästä on tullutkin viime aikoina, mutta tulevassa kodissa tullaan pysymään paikoillaan toivon mukaan joidenkin vuosien ajan!2 comments:

Anonymous said...

Onnea isolle hankinnalle! Mielenkiinnolla seuraan mitä sisustusratkaisuja teette. Keittiö varsinkin kiinnostaa näin kun itse niitä työssäni suunnittelen :)

Johanna said...

Kiitos! Olen asunut aiemminkin omistusasunnossa, viime keväänä eron myötä hetkeksi siirtynyt vuokralle mutta tässä taas nyt ollaan oman asunnossa pian, ja hyvä niin.

Mielenkiinnolla itsekin odotan miten päättämämme sisustusratkaisut toimivat asunnossa :) Ajattelin valottaa vähän sisustus- ja remppaideoitani täällä blogissa, sillä muuttoon on vielä aikaa ja tekee mieli pyöritellä näitä juttuja.

Keittiö onkin mielenkiintoisin, sillä meillä on melko pieni budjetti, eikä kokemusta muusta kuin pintarempasta aiemmin. En ole koskaan miettinyt tällaisia kokonaisuuksia, katsotaan mitä tästä syntyy, ainakin visio on selvillä :)