Friday, September 19, 2014

UnmondayUusin ihastukseni, nimittäin Unmonday, on ollut käytössäni nyt jo kesän alusta. Kuten aina parhaimmat ja kauneimmat teknologia-innovaatiot, tämäkin koukuttaa ja saa miettimään, miten aiemmin tulikaan toimeen ilman. Mahtavan äänentoiston ja helpon käytettävyyden lisäksi kaiuttimessa kiehtoo sen design. Sen pinta on valkoista posliinia ja valkoisen suojakankaan tilalle voi hankkia valmistajalta toisen värisen vaihtoehdon (tummansininen, hiekanruskea tai metsänvihreä).

Langattomuus on tietenkin myös erittäin hyvä asia. Itse pidän kaiutinta lataamassa melkein koko ajan, koska en juuri liikuttele sitä paikasta toiseen, mutta se on mahdollista ottaa mukaansa vaikka piknikille, sillä akun luvataan kestävän täyteen ladattuna 8 tuntia. Kaiutin toimii parhaiten Applen laitteiden kanssa yhteen. Itse soitan Macista Spotifyn kautta musiikkia, mutta laitteen voi yhdistää langattomasti myös vaikka iPhoneen tai iPadiin.

Yksi hyvä ominaisuus lisää: kaiutin on kotimaista tuotantoa.

Kotonani Unmonday on löytänyt paikkansa ikkunalaudalta. Se on kaiutinkäytön lisäksi designesine joka miellyttää silmää ja toimii osana sisustusta.
Wednesday, September 10, 2014

Kuvakavalkadia kotoa

Nyt kun päivitystahti on ollut näin hidas, postaan kerralla useamman kesän aikana kertyneen kuvan, jotta saadaan tilanne ajan tasalle. Nykyinen, jokseenkin väliaikainen asuntoni on pieni. Sinne mahtuu juuri ja juuri kaksi aikuista ja yksi pieni ihminen.

En ole hankkinut kovin paljon uutta tähän asuntoon, mutta jotain uutta löytyy kyllä. Itämainen matto löytyi huuto.netistä kesän alussa, ja skeittidekin ostin Kaksitvån lopettajaismyynnistä. Näiden lisäksi pari hurjan hienoa hankintaa, joista tulossa omat postauksensa :)