Tuesday, November 4, 2014

Kruununhaka
Heippa taas tauon jälkeen! Taas ollaan muutettu, nyt siirtyivät tavarat Alppilasta Kruununhakaan. Tilaa on puolet enemmän kuin edellisessä asunnossa, joka oli jo lähtökohtaisesti liian pieni, mutta tarkoitettukin väliaikaiseksi (talonyhtiöön oli tulossa putkiremontti vuoden alusta).

Nyt on tilaa, ja asunnossa on hämärän rauhallinen jugendtalon tunnelma. Asunnon vuokraamisen kanssa kaikki ei mennyt aivan putkeen, sillä asunnon omistaja jätti niinkin olennaisen asian mainitsematta, että asunto on myynnissä. Ensimmäinen näyttö oli kaksi päivää muuttomme jälkeen. Tämän kanssa on nyt elettävä, onneksi kuitenkin voimme jäädä tähän 14 kk ajaksi, ja siinä ehtii jo vähän asettuakin.

Omasta virheestäni voin vain sanoa että kannattaa todella varmistaa omistajan aikeet, itse kyllä kysyin myyntiasiasta välittäjältä mutta hän ei ollut huomannut kysyä vuokranantajalta, joka on nyt valitettuamme asiasta vedonnut siihen ettei kukaan ole kysynyt häneltä onko hän myymässä asunnon. Hetken aikaa suunnittelimme purkavamme vuokrasopimuksen, ja välittäjän mukaan laki olisi ollut tässä puolellamme, mutta lopulta päätimme jäädä sillä alituinen muuttaminen on raskasta, eikä vähiten lapsen kannalta.

Niinpä siis Kruununhaka on kotipaikkani seuraavat 14kk, ja pidempäänkin jos asunto ei mene kaupaksi (hintapyyntö on kuulemma erittäin korkea, joten välttämättä ei menekään).

Sisustaminen ja tavaroiden laittelu on vielä aivan kesken (kuten kuvista näkee) mutta en malttanut olla laittamatta muutamia kuvia jo tänne. Lisää sitten kun alkaa näyttää valmiimmalta, ja sitä ennen on tarkoitus postata joitain matkakuvia Ranskan ja Espanjan reissusta kuukauden takaa.


2 comments:

blandad. said...

Tykkään! Asunnosta, vaan en tuosta myyntihommasta X( Kaikenlaista sitä onkin...
Itse olen muuttanut viikko sitten, eikä meillä tosiaankaan näytä yhtä kivalta... pikkuhiljaa...

Johanna said...

Me ollaan sisustettu aikamoinen draivi päällä mutta silti on vielä ihan kesken kaikki! Vie oman aikansa että tavarat löytävät paikkansa.

Jee, hyvä että teille löytyi asunto, kuvia odotellessa :)