Wednesday, March 26, 2014

100happydays ja Räsytyynyt

Minutkin löytää Instagramista nykyään, tunnuksella johannalevomaki. Insta kyllä koukuttaa helppoudellaan ja visuaalisuudellaan. Hauskoja on myös kaikenlaiset Instagram-haasteet. Itse aloitin juuri #100happydays-haasteen, jossa kuuluu postata sadan päivän ajan päivittäin kuva jostakin asiasta, joka tuo itselle onnellisuutta elämään. Hyvä idea joka saa miettimään positiivisia asioita omassa elämässä, sen sijaan että vatvoisi niitä harmillisempia juttuja. Elämä on täynnä kaikkea ihanaa!


Tuunasin eilen illalla vanhasta räsymatosta tyynynpäällisen. Siihen meni aikaa, jopa puolisentoista tuntia. Peukaloni on aivan hellänä neulan työntämisestä paksun tyynyn kuteiden läpi. Vinkki: tällaista tehdessä kannattaa käyttää sormustinta... Lopputulos on kuitenkin aika hauskan näköinen, ja parasta hyötykäyttöä vanhoille räsymatoille. Räsytyynyt on ihan mahtavia kesäksi vaikkapa parvekkeelle tai terassille, tai vaikka piknikille istuinalustoiksi (ja kokoajanhan ne piknik-kelit lähenee....)

Lisää räsytyynyistä Stiplu.:ssa (ja myös Vallilan 70€ arvoisen räsytyynyn arvonta). 

2 comments:

Mikko T said...

Hieno haaste tuollainen! Sitä alkaa huomata, että pienet asiat tekevät onnelliseksi. Toki isotkin, mutta uskon että arjen onni syntyy pienistä asioista.

http://2becomewang.blogspot.fi/

Johanna said...

Näin on! Mitä kaikkea jää havainnoimatta kun valittaa pienistä harmeista ja keskittää energiansa niihin. Minä ainakin aion nyt ajatella vain positiivisesti seuraavat 100 päivää, ja toivottavasti jää tavaksi :)