Tuesday, February 4, 2014

Stiplu.

Täällä on ollut jo joitain aikoja hiljaisempaa. Syy siihen on osittain uudessa blogissa, jonka on määrä avautua aivan pian, ja jota on hauduteltu ja suunniteltu jo pitkään (puolisen vuotta?). Uusi blogi on inspiroinut ideoimaan kaikkea sinne sopivaa ja siksi tämän päivittäminen on jäänyt vähemmälle. Photo Diaries tulee varmasti jatkossa olemaan minulle paikka, missä jaan kuvia reissuilta, perheen tekemisistä ja kotoakin niitä tuttuja nurkkia tulee varmasti kuvailtua.

Stiplu. sen sijaan tulee olemaan minulle se paikka, jossa voin toteuttaa itseäni valokuvaajana tekemällä sen tyyppisiä kuvauksia joita teenkin mieluiten, ja vapain käsin. Ammattimaisesti mutta omaan tyyliin.

Aloitan blogin yhdessä sisustustoimittaja Maija Tiensuun kanssa. Blogi tuleekin aivan varmasti pitämään sisällään kotijuttuja ja sisustukseen liittyvää asiaa. Sen lisäksi aihealueina tulevat olemaan myös mm. ruoka, diy ja design.
Stiplu. on siis tämä uusi blogi. Sivut ovat vielä melkoisen keskeneräiset, mutta ystävänpäivänä 14.2 olisi tarkoitus aloittaa ja sehän on jo aivan pian. Huhuilen asiasta varmasti täälläkin vielä lähempänä ajankohtaa!

No comments: