Thursday, February 27, 2014

Lisää kuvia kotoa

Vietin sairaspäivän kotona mitenkäs muuten kuin kuvaten. Kamerajalusta ja järkkäri kaikkine objektiiveineen sattuivat olemaan kotona edellisen päivän kuvausreissun jäljiltä joten sain otettua kuvia nyt "ammattimaisemmalla otteella". A:n huoneen seinän maalaus on vielä sen verran kesken että se jäi kuvaamatta. Eteinen ja kylppäri hakevat myös vielä tyyliään. 

Sohvaan nojaileva kello kulkeutui studiolta kotiini roskistuomion saaneena. Paikka kotoa ei ole vielä löytynyt, ja eilisen jäljiltä kello on tainnut kulkeutua sohvan selkänojan sijasta eteisen seinään nojailemaan.


Makkarin kattolamppu on jäänyt jotenkin irrallisen oloisesti keskelle huoneen kattoa, olen ajatellut siirtää sen sängyn yläpuolelle.
Harvemmin kuvattu nurkkaus, jota massiivinen baarikaappi hallitsee.
Tykkään noista Hemtexin mustista nahkaräsymatoista! Granitin valosarja on yksi niistä asioista joka hakee aina vaan paikkaansa. Nyt se on tuossa, ja paikka on parempi kuin aiemmat. Jos tapetoin tuon pitkän seinän kuten olen vähän suunnitellut, niin lamput joutuvat ehkä taas siirtymään.Ja ne kauhistuttavan kaameat keittiökaappien ovet. Pystyykö tuollaisia edes tuunaamaan mitenkään?!No comments: