Wednesday, January 1, 2014

Terveiset Intiasta!

Hiljaisuuden keskeltä värikkäät uudenvuoden terveiset Intialaisittain. Blogi on elellyt hiljaisuudessa jo jonkin aikaa mutta nyt on taas kerrottavaa. Intian matka on takanapäin ja kuvia riittää.

Tulevalle vuodelle on tiedossa mielenkiintoinen projekti joka innostaa varmasti ainakin sisustuksesta kiinnostuneita. Sitä ennen muutaman postauksen verran Intiaa ja joitain otoksia yritän saada napattua taas kotoakin. Olkoon vuosi 2014 täynnä luovaa oleilua ja uusia kokemuksia!

4 comments:

Niina said...

Oi, Intia tarjoaa varmasti mielettömän visuaalisen annin. Mahtavia kuvia ja tunnelmia!

Johanna said...

Todellakin, Intia on valokuvaajan unelmamaa! Väriä ja tapahtumaa riittää. Ihmisetkin poseeraavat kuvissa mielellään (tosin itsekin joutuu aika moneen kuvaan vastavuoroisesti :)

Suveliina said...

Mahtava värielämys varmasti. Itsellä edes pieni palanen Intiaa kokematta. Kerran oli jo liput ostettuna, mutta silloin oli ne seitsemän junapommia ja lähtöön pari viikkoa ja vaihdoimme liput sitten Thaimaaseen. Ajateltiin, että tilanne ei ehdi rauhoittua. Ehkä vielä sinne pääsemme. Mukavaa reissua ja mielenkiinnolla odotellen lisäinfoa projektista =D

Johanna said...

Suveliina, ymmärrettävä syy vaihtaa matkakohdetta :) Kannattaa kyllä kokea Intia joskus. Itse tulen varmasti palaamaan vielä monta kertaa. Thaimaahankin pitäisi kyllä päästä, maassa on pakko olla jotain hyvin kiinnostavaa kun kaikki sinne menevät :)