Thursday, September 5, 2013

Sushia ja blogihiljaisuutta sekä tulevia juttuja

Olen pitänyt suunnittelemattoman blogitauon joka johtunee ihan siitä etten ole taas saanut tuotua kunnon kameraa työpaikalta kotiin. Ja sit näiden iphonekuvien kanssa on vähän silleen, et kehtaaks julkasta. Noh, tässä niitä nyt kuitenkin taas on.

Sushia on kiva tehdä viikonloppuisin kun on aikaa, ja aina tulee syömisen lisäksi sama tuttu himo kuvata niitä, jo pelkät raaka-aineet on niin kuvauksellisia. Suosikkimakirulliini tulee avokadoa ja grillattua ankeriasta. Hyvänä kakkosena on retikkatäytteiset. Lohi toimii tietty aina, sekä katkaravut!

Viikon sisään olisi tiedossa Tallinnan ja Lontoon matkailua! Kamera seuraa mukana joten jonkinlaista matkastooria varmasti odotettavissa täällä blogin puolella piakkoin.

Ja hei, uusia lukijoitakin on ilmestynyt tänne hiljaisuudestani huolimatta. Tervetuloa!

2 comments:

Erika Brändö said...

Hei kiva uusi tuttavuus tämä blogisi!

Kuvaajana tunnistan saman iPhone-ongelman. Rentouttavaa napsutella kuvat puhelimella, kun on koko päivän viilannut skarppia edestakaisin studiolla. Julkaisemisen hetkellä se itsesensuuri potkaisee. Oman vastasyntyneen blogin tekemisessä kyllä ehkä eniten viehättää sen vaivattomuus. Rennosti kuvia ja tekstiä jos tulee.

Ja nyt siellä olisi sinulle haaste:
http://doitinbrando.blogspot.fi/2013/09/haasteella-heitetty.html

Johanna said...

Heippa Erika! Kiva törmätä muihinkin kuvaaja-bloggaajiin. Täytyypi alkaa silmäilemään blogiasi!

Puhut kyllä niin asiaa tuosta kuvaamisongelmasta. Juuri noin se on, ja välillä jää ihan kaivamaan jos on kaikesta itsesensuurista huolimatta päästänyt blogiin kuvia joiden laatua ei voi allekirjoittaa. itselleni käy näin vähän väliä ja sitten mietin että miksen vaan viitsi panostaa enempää. Mut ehkä sen pitää mennäkin niin ettei vahingossa tee blogaamisesta itselleen toista työtä, kun se kerran on kiva harrastus.