Saturday, July 27, 2013

Keittiössä kameran kanssa

En ole yleensä kuvaillut keittiötä blogiin. Se ei ole mikään upein keittiö mitä voi kuvitella. Kaapin ovet ovat.. noh, rumat, mutta ei olla silti ryhdytty remppaamaan. Olen lähinnä tuunaillut ja viihdyn nykyään jo itse siellä, vaikka silti valitsisin toisenlaisen keittiön jos olisi mistä valita.

Keittiössä on mustavalkovoittoista kuten muuallakin asunnossa (vaikka viime aikoina kotiin on hiipinyt vähän väriäkin!).

Liitutaulumaalilla maalattu seinä ja shakkiruutuinen laattalattia tuovat tilaan eniten särmää. Loput on pieniä yksityiskohtia, kuten muunmuassa saumatussilla maalatut kaakelien välit ja kaikki kirppareilta keräillyt kipot ja kupot sekä tietenkin jääkaapin päällä kättään heiluttava onnenkissa.

Unelmieni keittiö olisi sekin mustavalkoinen mutta vähemmän mummolatyyliä, enemmän korkeakiiltoa. Ei mitään saarekkeita, vaan kaikki oleellinen yhdellä seinällä siten, että keittiö on samaa tilaa ruokailutilan ja olohuoneen kanssa.

4 comments:

Ekaterina said...

Kuvaaja osaa hienosti rajata kuvaa, että ei nyt näe mitään mummolatyyliä kyllä :) Näiden perusteella siis oikeinkin kivannäköistä. Keittiöremppa on kyllä kallis satsaus. Me laitettiin meidän keittiökin uusiksi, kun muutimme tähän taloon. Oli niin epäkäytännöllinen koko viritys ja aika tunkkainenkin, että uusi siinsi mielessä samantien. Postailen seuraavaksi meidän keittiöstä :)

Johanna said...

Hei, kivaa jos postaat teidän keittiöstä!

Olet niin oikeassa, kuvilla saa huijattua tehokkaasti, eikä siksi mummolameininki paista kuvista. Mutta kyllä toi keittiö on vähän semmoinen mummola, vaikka yritänkin tuunata parhaani mukaan. Me mietittiin pitkään, satsataanko keittiöön ja uusitaan se. Olisi ehkä pitänyt. Päädyttiin kuitenkin silloin uusimaan vain lattia.

Tanja Lehtinen said...

Ihanat nuo mukit!
Olin muuten hukuttanut blogisi koneneen vaihdon yhteydessä, enkä muistanut enää nimeä...
nyt löysin taas!

Johanna said...

Numeromukit on kirpparilöytöjä!

Jee, kiva löysit takas tänne! Seuraan kanssa blogiasi, teillä on niin upea koti. Ja teet aina mahtavia kirppislöytöjä!!