Wednesday, June 5, 2013

Sitä salmiakkia

Keräsin kokoon kuvia viime viikonlopulta ja valitsin nämä viisi tänne. Kun katsoin ne läpi, huomasin että joka kuvasta löytyy salmiakkikuviota. Jos mikään muu ei yhdistä sisustusta läpi asunnon niin ainakin kuvion kanssa linja säilyy!

Tosi moni on kysellyt olkkarin verhoista. Ne on Vallila Interiorin Matti, SS2012 mallistoa. Sitä on saatavilla näköjään ainakin vielä täällä.

Makkarin liukuovet on nyt viimein poissa ja samalla päivittäinen taistelu jumiin jäävien ovien kanssa on päättynyt. Tilalla on verhokiskot sekä verhokankaat, jotka kaipaavat vielä ompelua ja värjäystä. Aion liukuvärjätä verhot ja hankkia ikkunaan mustan pimennysverhon (olen yrittänyt etsiä myös Aaronin huoneen ikkunaan mustaa tai tummansinistä rullaverhoa, jossa olisi isolla kuun kuva. Jos joku on nähnyt kuulla varustettuja verhoja jossain myynnissä niin saa vinkata!).2 comments:

Lähiömutsi said...

Oooh, kovin on päheät ja hienot verhot olkkarissa! Ehkä pian meilläkin. Mieskin hyväksyi nämä, vaikka mikään muu viime aikoina ehdottamani verhopiristys ei ole kelvannut haha!

Johanna said...

No jopas! No nuo on sellaiset verhot että meni meilläkin läpi ihan saman tien :)