Sunday, June 2, 2013

Naapurissa

Kävin visiitillä naapurissa. Sieltä löytyi hurmaava, värikäs ja elämänmakuinen koti. Kiva tietää että samasta talosta löytyy muitakin bloggaamisesta innostuneita :)

Herttoniemi on kyllä hurjan kivaa seutua, olen ihan myyty alueen vehreään 50-lukulaiseen charmiin ja yhteisöllisyyteen. Alue ei ole ehkä vielä noussut ihan omaan arvoonsa mutta uskon että kymmenen vuoden sisään se kasvaa yhtä suosituksi kuin esim hieman samanhenkinen Käpylä tai Vallila. Toki tämä sijaitsee kauempana keskustasta mutta metrolla pääsee nopeasti.

Vuosi sitten asuntoa ostaessa kuulin välittäjältä että Vanhan Herttoniemen alue kiinnostaa juuri niitä jotka muuttavat Kallion seutuvilta ja haluavat isompaan asuntoon. Olenkin yllättynyt siitä, miten paljon täällä on sitä ns "kalliojengiä". Mutta pakkohan sitä on jonnekin muuttaa, kun sieltä Kallio-Alppila-jne akselilta ei löydy kuin pieniä asuntoja.

3 comments:

Liisa T. said...

Oi mitä ihania kuvia!

Noista tursuaa sellainen positiivinen elämisen meininki! :D

blandad. said...

On kyllä hauska ja kodikas koti! Kaikkea ihanaa sälää. Erityisen ilahduttava on tuo keittiön lattia, aivan ihana. En käsitä miks kaikissa sisustusohjelmissa kaikki laitetaan aina harmaalla, kun on satoja muitakin vaihtoehtoja.

Johanna said...

Blandad, olen niin samaa mieltä. Ja muutenkin, vaikka itsekin tykkään sisustaa pelkistetysti mustavalkoisella, niin olisi kiva jo nähdä lehdissä runsaampaa sisustustyyliä. Ja väriä!

Aivan ihana fiilis kyllä tuossa kodissa, sellainen sopivasti huvikumpumainen ;-)