Wednesday, May 1, 2013

Perunasalaattia, aurinkoa ja uusi matto

Vappu vietetty itsetehtyjä munkkeja ja perunasalaattia muiden herkkujen ohella nautiskellen. Kotitekoinen perunasalaatti- nam, siitä tykkään! Kiva että sääkin on suosinut, ja ensi viikoksikin luvattu ihan kivasti lämpöasteita. Fillarikausi on vieläkin aloittamatta vaikka kypärä on hankittuna ja pyörä kunnossa. Orastava flunssa on venyttänyt hyötyliikuntaan ryhtymistä, mutta huomenna on se päivä kun hyppään pyörän selkään ja sotken töihin. Ihanaa!

Aaronin huoneessa uutta on Ellokselta tilattu kolmiomatto. Kiva on, ja sopii sinne hyvin. Haluaisin tehdä huoneesta hyvinkin musta-harmaa-valkosävyisen mutta voi tuota lelujen ja niiden värien määrää. Ja sotkua. Projekti kuitenkin etenee, ja ehkä joku päivä huoneeseen voi astua ilman että silmiin sattuu.


2 comments:

Katja/Projektila said...

Ah, itsetehtyjä munkkeja! Itsehän olen sellainen arkajalka, etten uskalla niitä kotona paistella. Syön kyllä valmiita lahjakkaasti:)

Ps: Blogissani on sinulle tunnustus.

Johanna said...

Kiitos tunnustuksesta Katja :)

Minäkään en olisi paistanut mutta mies päätti tehdä itse, kun gluteenittomia ei saa ihan joka kaupasta. Yllättävän hyvin onnistuikin ensikertapaistajaksi :)