Thursday, May 9, 2013

Mieletön Myy

Voitin Hunajaista-blogin ja Finnish Design shopin järjestämässä arvonnassa Muuton ihanan Myy-valaisimen. Mieletön tuuri, olen haaveillut tuosta lampusta jo jonkin aikaa. Lamppu päätyi Aaronin huoneeseen.

Keväistä innostusta ilmassa ja olen saanut puuhailtua kaikenlaista tuunailua kotona. Parvekeprojektikin alkaa hahmottumaan vähitellen. Näistä kuvaa kun alkaa olemaan valmiimpaa!


9 comments:

Tanja Lehtinen said...

OO... Onnea.
Kaunis!
Nyt on muutens teidän juttunne Kotivinkissä!!

Johanna said...

Kiitos! Ja jee, täytyykin heti etsiä lehti jostain :)

Leena said...

sä voitit sen! yhyy mäkin osallistuin siihen arvontaa :D Toi on siis hieno!

Johanna said...

No voi ei Leena, sori! Olen voittanut tosi monesti blogiarvonnoissa, mutta moni hyvä palkinto mennyt sivu suunkin :)

Suveliina said...

Heips, On se kaunis harmaanakin =) Sopii teille kuin nakutettu. Harmittaa oikein kun en kerkee blogeja lukemaan, kommentoimaan tai saati sitten itse kirjoittamaan. Taas piti lukea monta sun postausta taaksepäin. No onneksi ne ei häviä mihinkään vaan niitä oi rauhassa lukea kun siihen sopiva tilaisuus löytyy. Ai kotivinkissä...pitääkin saada se lehti käsiin =) Mukavaa viikonloppua!

Johanna said...

Suveliina, niin sama minullakin- tai välillä luen seuraamani blogit päivittäin mutta joskus ehtii kerääntyä pidemmältä ajalta luettavaa. Mutta mikäs sen kivempaa kun syventyä niihin sitten ajan kanssa :)

Joo, Kotivinkissä on nyt meidän tekemä juttu Tanjan kauniista kodista. Koti oli kyllä niin kaunis ja olen saanut siitä niin paljon ideoita omaan kotiini!

Suveliina said...

Hei Johanna, nappasin tänään kotivinkin kainaloon ja kotona sitä lueskellessani tuli hymy kasvoille...Nyt mietin tulevaa =)Eihän sitä koskaan tiedä =)

Johanna said...

Juu, täälläkin odotellaan kovasti vierailua sinne päin Suomea ;-)

Suveliina said...

Mahtavaa :)