Monday, May 20, 2013

Innostusta ilmassa

Olen päässyt viime aikoina vierailemaan toinen toistaan upeammissa kodeissa. Niistä tarttuu aina mukaan ideoita ja ennen kaikkea innostusta ja inspiraatiota oman kodin sisustelemiseen. Eilen käytiin Raisiossa ihanan fallenforanoldchair-blogin kotona. Kun pääsin iltakahdeksan jälkeen kotiin, alkoi hillitön huonekalujen siirteleminen ja tuunailu. Miten en ole aiemmin tajunnut siirtää ruokapöytää olkkarissa sivuttain, se näyttää nyt paljon paremmalta! Makkari on ihan totaalisen "remontissa", kaappien peililiukuovet lähtee pois, verhotanko lähtee pois ja kaikenlaista muutakin pientä työn alla. Mutta nyt ehdin muutella paikkoja olkkarissa ja tältä näyttää nyt:


Laiskiastaulu odottaa ripustamista telkkarin päälle. Sohvapöytä pitäisi tilata, ja ajattelin Muuton Around-pöytää joko tammena tai harmaana.

9 comments:

Suveliina said...

Numerotapetti löysikin oivan paikan =) Se Muuton pöytä on kyllä kaunis ihan kummassa värissä vaan. Siinä onki pähkäilyä, että kumpi. Toisaalta harmaa jatkaa kaunis linjaa jo harmaiden juttujen kanssa ja toisaalta tammi taasen toisi sitä kaivattua puuta, mistä olikin juttua =) Mutta ihanalta teidän koti näyttää!

Riikka - Hunajaista said...

Puuta! :) Siis muuton kohdalla! Ihana toi valkoinen Hayn pöytä, välillä harmittaa että valittiin musta...

Hemma i Helsingfors // Rachel said...

Vihdoin löysin tieni tänne blogiisi, josta vinkkasit. Näyttää ihanalta myös tämä teidän koti :)

Johanna said...

Joo, numerotapetti pääsi heti kehyksiin :) Tapeteille on lisääkin ideoita. Kiitos niistä!

No mä olen vähän miettinyt että se puun värinen pöytä olisi kivempi. Sohvan runko on vaan sitten tummempaa puuta, niin riiteleekö se tammisen pöydän kanssa. Toisaalta, voisin maalata sohvan rungon valkoiseksi. Hm.

Moi Rachel!! Kiva kun löysit :) Odottelen kovasti jutun ilmestymistä. Teidän kotoa kopioin jo idean "patjasohvaan", jollaisen sovelsin Aaronin huoneen nurkkaan. Sinne tosin mahtui vain yksi kaksin kerroin taitettuna, mutta hauska sekin :)

Johanna said...

Riikka, mies olisi halunnut mustan pöydän mutta taistelin valkoisen puolesta ja sain tahtoni läpi :) Ajajttelin että valkoinen on kivempi erilaisten kattausten kanssa ja olen kyllä tuosta valkoisesta tykännytkin. Mutta on se mustakin tyylikäs!

Ekaterina said...

Kiva, että intoa riittää! Mulla olisi sulle kans tapettia, jos haluaisit. uskon, että tykkäisit Fornasetin tapetista jossain ;) Sitten olisi musta-valkoista kaupunkitapettia ;)
Itse ajattelin viritellä takkahuoneen kirjahyllyn takaseinille tapetinjämiä. Katsotaan jaksanko ja tuleeko liian levoton.
Nuo pinnatuolit on tosi ihanat! Itse olen nyt kerännyt niitä Kartellin Maui tuoleja, mutta nyt ei ole ollut sopivan värisiä ja mietin jo että pitääkö tosiaan siirtyä johonkin muuhun tuolimalliin ;/ Ne on meidän sottapyttyperheessä ihan geniaalit, kun on muovia ja saa viedä ne vaikka suihkuun, jos tarve vaatii.

Tuu meillekin joskus kuvaamaan ;)

Johanna said...

Katja, jooo! Tapetin jämät mulle kiitos :) Meidän pitäs tehä treffit, annan sulle sen printin ja jos saan vastalahjaksi tapettia. Se Formasetin tapetti on aivan ihana ja kaupunkitapettikin kuulostaa hyvältä!

Laitas kuule mulle näyttiksiä teidän kotoa niin voin laittaa eteenpäin Maijalle hyväksyttäväksi. Se sanoo painavan sanansa onko ko koti sellainen että lehdet ostaa jutun.

Piia said...

Onpa teillä ihana koti. Nuo verhot on mahtavat! Mistä ne on? Kovasti himottaisi olohuoneeseen isokuosisia mustavalkoisia verhoja, mutta ei ole löytynyt mieleisiä mistään! :D

Johanna said...

Kiitos Piia :)
Verhot on Vallila Interiorin Matti. Se on jo parin vuoden takaisesta mallistosta, ihastuin kuosiin välittömästi kun näin sen. Ne on kivat, kun ruudut on vähän epäsymmetriset.