Wednesday, April 17, 2013

Kotoa (ja naked truth-haaste)

Otin kameran pitkästä aikaa kotiin mukaan joten sain räpsittyä parit kuvat. 

Olen toisinaan vähän laiska siivoamaan joten vetoan kuvassa näkyvään pyykkitelineeseen ja sotkuiseen lastenhuoneeseen sillä, että blogeissa on kiertänyt naked truth- haaste esitellä koti siivoamattomana. Osallistun näillä kuvilla samalla siihen :)Baarikaapissa odottaa ripustamista Boskken Sky Planter joka oli yksi Finnish design shopin alesta hankkimistani jutuista.
8 comments:

Suveliina said...

Voih, sinua se onni potkaisi. Itsekkin himoitsin tuota kyseistä taulua. On se niin upea!!!

MIIU said...

IHANA KOTI <3 vaaaau

Johanna said...

Suveliina, joo-kerrankin olin ihan ensimmäisenä paikalla. Susanna sanoi että joku oli pyytänyt häntä tekemään samanlaisen taulun joten ties vaikka joku päivä noita on ihan enemmänkin myynnissä :)

Miiu, kiitos :) Sotkuisaa mutta kotoisaa!

anrinko said...

Antonilta terveisiä, huusi "OOO, MÄ HALUAN MENNÄ TUONNE, TOSI HIENO PAIKKA, HALUAN ASUA TUOLLA, kun näki poikasi huoneen". Eli hieno on!

Suveliina said...

Juu laitoin Susannalle myös viestiä kyseisestä taulusta ja hän kertoilikin mihin hintaan saisi uutta tehtyä =) Nyt pitää miettiä mihin sen laittaisi, josko tilaisi =)

Johanna said...

Anrinko, hihih- olipa kiva kommentti Antonilta :-D Itse toivoisin että Aaronin huoneessa voisi edes joskus kulkea kompastelematta leluihin, mutta kun sen siivoaa niin ei yleensä mene kuin puoli tuntia kunnes sama kaaos vallitsee...

Suveliina, toivotaan että taulu järjestyy ja sille löytyy paikka. Minulla ei ollut alunperin ajatusta mihin tuon laitan, mutta taulu oli vaan niin upea että se oli pakko saada :) (ja se on livenä vaikuttavampi kuin kuvissa)

Riikka - Hunajaista said...

Oi sullahan on kiva blogi, voitit juuri Muuton Myy-valaisimen blogini arvonnassa :) laitahan mulle postia...osoite ja väri :)

Johanna said...

Vau, ihan mieleltön juttu, Riikka! Laitoin sinulle postia :)