Tuesday, March 5, 2013

Aaronin huoneessa


Varmaan jokaisen lapsen huoneessa on sama ongelma järjestyksen kanssa. Yleensä kaikki tavarat on keskellä lattiaa ja leikit kesken, jolloin leluja ei edes saa siivota pois. 

Pulpetti on kätevä, koska sinne saa jemmattua kannen alle kynät, piirustuspaperit ja askartelutarvikkeet. 


Duploille on olemassa kivoja omia säilytyslaatikoita. Niitä ajattelin hankkia ainakin yhden lisää, sillä nämä kaksi ei tahdo enää riittää Aaronin duplovalikoimalle. Legolaatikoita on nykyään saatavilla aika kivoissa väreissä, kuten mustana, valkoisena ja keltaisena. Vinkeän legopään tilasin Aaronille joululahjaksi Lekmeriltä. Päät näyttäisivät olevan siellä nyt alessa (ja näköjään myös laaja valikoima muitakin legojen säilytyslaatikoita löytyy).Lasten vaatteet ovat usein kivan näköisiä esilläkin. Yleensä yritän miettiä leluille säilytysratkaisuja siten, että lelut ovat osana sisustusta, helposti saatavilla ja myös helposti kerättävissä. Kirjat ovat ihan kivoja esillä ja pehmolelut koristavat sänkyä. 


2 comments:

Ekaterina said...

Nuo legon latikot ovat kivoja. Meidæn oli pakko rakentaa parvi meidän huoneeseen ja parven alla verhon takana on Ikeasta säilytysratkaisu. Laatikot voi nostaa paikaltaan esim. olkkariin ja leikin jälkeen viedä takaisin. Ei irtonaisia laatikoita enää pitkin poikin. Toinen asia olisi toki omassa huoneessa.
Nuo Aarrekidin tyynyt ovat ihanat. Pitäisikin hakea sieltä oma palkkio pian, ehkä otan tyynyn pari :)
Olet laittanut niin kiintoisasti kaikki paikat kotonanne!

Johanna said...

Monet lasten lelut on ihan kivan näköisiä ja toimii osana sisustusta, mutta sit se kaikki ankea muovinen pikkusälä mitä kertyy...
On myös kiva, että lapsen huone näyttääkin lapsen huoneelta ja siellä on helppo aloittaa leikit. Aaronin huone on ollut ehdottomasti koko kodin vaikein huone sisustaa. Vähitellen se alkaa kuitenkin jo näyttämään viihtyisältä :)