Sunday, January 13, 2013

Olkkari

Olkkarikuvia olikin jokin aika sitten postauksessani mutta tässä muutama lisää vielä vähän laajemmin.

Sohvan päällä tököttää kiva pastellinsävyinen, kolmiokuvioinen tyynynpäällinen joka tuntuu löytyvän joka toisen blogaajan kotoa- tilattu vastikään Elloksen aleista.

Työpöytä on Aallon ja työtuoli Kukkapuron designia, kummatkin nettihuutokaupasta. Puinen sämpylälaatikko ostettu Hietsun kirpparilta.

Sohva on Askon 50-luvun tuotantoa. Verhoilin sen hiljattain Marimekon Varvunraita-sisustuskankaalla. (taisin aiemmin lupailla postausta verhoiluprosessista mutta kuvat sen säätämisen keskellä jäi ottamatta, sori..). Verhoilusta ei tullut täydellinen mutta ihan kelpo.

Yritän ottaa pian kuvat vielä makkarista, keittiöstä ja eteiskäytävästä. Nyt asunto alkaa olemaan tuunausvaiheessa ja tuunaamisellehan ei tule koskaan loppua. Näistä yleiskuvista on siis hyvä jatkaa blogia kertomalla aina uusimmista ideoista ja muutoksista!
2 comments:

Ekaterina said...

Ja nuo verhot on niin tosi ihanat! Ajattele, ostin ensimmäiseen omistusasuntoomme tuollaista harlekiinikangasta nojatuolin verhoilukankaaksi ja kapaksi työhuoneeseen. Nyt kapasta on tehty tyynynpäällisiä :)

Johanna said...

Harlekiinikuviossa on sitä jotakin!