Saturday, January 12, 2013

Aaronin huone

Aaronin huone alkaa hahmottumaan. Seinät saivat lopulta harmaan maalipinnan, sävyltään Tikkurilan X487 laasti. Totesin Kaunisteen verhojen sopivan nyt paremmin tänne kuin makkariin. Kaappeja aloin maalaamaan liitutaulumaalilla ja lopputulos on ihan hyvä mutta kaappien sisällön järkkääminen on vielä pahasti puolitiessään.

Puinen lokerikko huoneen nurkassa on löytö roskalavalta ja nyt autotallina Aaronin pikkuautoille. Pöytä on kanssa kierrätyslöytö, maalattu hailakan vihreän sävyllä (mietin pitäisikö se maalata nyt valkoiseksi).

Karttapallo Valtterin kirpparilta, kattolampun ostin Krunasta Kaunis Arki- antiikkiliikkeestä noin 15 vuotta sitten.
Muuramen lastensänky on ostettu halvalla huutonetistä ja maalattu. Sänky oli alkujaan tosi kulunut mutta uusi maalipinta teki sen ulkonäölle ihmeitä.

Seinähyllyt on Ikean maustehyllyjä jotka on maalattu valkoiseksi.

Yöpöytänä toimiva arkku on Ratian saaristolaisarkku.

Kärpässienipalli on Suomen lastenkirjakaupasta. Jos muistan oikein niin se on tarkka kopio 50-luvulla luodusta pallista, ja tuotettu vankien työtoiminnassa. Kaupalla oli noita myynnissä vielä kun heillä oli toimitilat Kampissa (nyt toimii kai vain netissä).

6 comments:

Ekaterina said...

Voi että miten ihana huone! Ja minusta pöytä sopii hyvin verhojen väriin tuon värisenä :)

Johanna said...

Njoo, ehkäpä jätän pöydän tuon väriseksi (ainakin vielä joksikin aikaa:). Aaronin huone tulee varmasti muuttumaan vielä tosi paljon, se on varmasti eniten vaiheessa koko asunnosta.
Hienoja kuvia Katja sun blogissa muuten sieltä Norjasta- ehdin vilkaista ne mutta täytyy vielä tulla lukemaan juttu ajan kanssa!

N☆ said...

Kivalta näyttää! Hyvä idea tuo maustehyllyt, maalaus ja niihin kirjoja :) Meillä on pojalla aika punainen huone (tällä hetkellä), mutta itse tykkään kovasti :)

Johanna said...

Maustehyllyideaan olen törmännyt parissakin muussa blogissa joten kunnia idean keksimisestä menee muille :)
Olen pistänyt merkille että lasten leluissa on tosi usein punaista, ja tuollaisessa muuten neutraalissa sävymaailmassa se punainen hyppää tosi voimakkaasti esille. Olen ollut viime aikoina ihan allerginen punaiselle (ehkä saanut joskus yliannostuksen) ja nyt yrittänyt karsia ko väriä, jossa ei sinänsä ole mitään vikaa mutta saa minut näkemään punaista :)

Peeta said...

Voi että noita pöllöjä! Ihania :D Lululle tommosia.

Johanna said...

Haha :) Voi olla että ois pian entinen pöllö..