Thursday, May 24, 2012

Vielä vähän fiilistelyä Venäjältä!

Tuesday, May 22, 2012

Viikonloppuna osuin ihan sattumalta useammallekin kirpputorille ja tein löytöjä. Hietsun kirpparilta lähti mukaan sinisävyinen retrotäkki, jollaista olen jo jonkin aikaa haeskellut. Bulevardin sisäpihakirpparilta löytyi pyöreä, antiikkinen sohvatyyny. Kuinkakohan vanha tyyny mahtaa olla- oli kuulunu myyjän äidille aikoinaan, ja myyjäkin oli jo päälle keski-ikäinen? Käpylän kyläjuhlilta taasen tarttui mukaan raikkaan vaalean turkoosi kattila.
Thursday, May 17, 2012

Matka onnellisesti takana! Tiedossa pari vahvasti kuvapainotteista Venäjä-aiheista postausta jonka jälkeen pääsen taas keskittymään kotoisiin asioihin. Upea mummo-aiheinen postaus matkaamme liittyen löytyy Ekaterinan ajatukset-blogista (klik klik). Olenkohan maininnut jo, että matkan kuvista koostetaan kiertävä näyttely? Siitä ja sen ajankohdista myöhemmin lisää. Tässä kuvia joista osa tulee varmasti olemaan omaa näyttelymateriaaliani:
Monday, May 7, 2012

Tänään julkistettiin Vallila Interiorin syksy/talvi 2012 mallisto. Teemoina uusissa kuoseissa on metropoli, fantasia, vintage ja folklore. Oma suosikkini on Matleena Issakaisen Tanhu.