Sunday, December 2, 2012

Talvista kotoilua


Keittiön seinässä on liitutaulumaalia, johon en jaksa kyllästyä. Maalipinnasta tulee niin miellyttävän mattainen ja eloisan näköinen käytössä.
Nougatin kalkkimaali "värittää" pientä syvennystä keittiön vieressä. Syvennyksen funktio on toimia tilana massiiviselle baarikaapille, josta otan kuvan vasta kun jaksan pyyhkiä pölyt ja järjestellä sen siistiksi :) Baarikaapin kaveriksi haaveilen Tolixin baarituoleja


Maalipurkkeja löytyy vielä vähän joka nurkasta. Aaronin huoneen seinät saivat tänään kerroksen sinistä pintaansa, mutta kuvia sieltä otan vasta kun toinenkin kerros on sudittu.Taideteollisen korkeakoulun myyjäisistä löytyi söpöjä joulukortteja ja ihastuttavia kynttilöitä.

4 comments:

Otteljaana said...

Meilläkin on keittiössä yksi seinä maalattu liitutaulumaalilla. Pinnasta tulee tosiaan ajan myötä kivan eloisa. Kauniita kuvia kodistanne.

Johanna said...

Kiitos! Maalailin eilen vielä lisää liitutaulumaalilla, eteisen oven. Eteiskäytävä on ollut vähän ongelmallinen kun se on on pitkä ja valkoinen. Nyt musta ovi sen päässä tuo kivan kontrastin.

Katja/Projektila said...

Heippa! Ihastuttavan persoonallinen ja erilainen koti teillä :)!

Olen tuota kalkkimaalia miettinyt meillekkin, mutta sävyä on kauhean vaikea päättää. Mitä sävyä te käytitte?

Johanna said...

Kiitos Katja :)

Meillä oli sävynä muistaakseni winter primo. Jos mietit riittääkö esim yksi pussi maalattavaan pinta-alaan niin maali ON riittoisampaa mitä ohjeet sanoo. meillä ei olisi pitänyt mitenkään riittää tuo yksi pussi, myöskään myyjän mukaan. Ostin silti vain yhden ja ajattelin että käyn ostamassa lisää myöhemmin. Yksi pussi kuitenkin riitti kahteen kerrokseen melkein tuplasti isommalle alalle kuin suosittelivat.