Tuesday, June 26, 2012

Ehdin juhannuksena selaamaan läpi loputtoman kasan sisustuslehtiä ja fiilistelemään tulevaa asuntoa. Tässä muutama kuva joista löytyy hyviä juttuja.

Allaoleva sisustus on täydellinen. Näin tyhjää ei kotonani tule varmasti koskaan olemaan vaikka kuinka siihen pyrkisin joten tähän en edes tähtää. Yleisilme kuitenkin tulee olemaan vaalea, linjakas ja raikas- ja nimenomaan sinisillä yksityiskohdilla höystettynä. 


Iso mittatilaustyönä teetetty kirjahylly voisi olla aika kiva. Kaikkein kivoin se olisi jos se kiertäisi esim. oviaukkoa. Tulevassa kodissa ei ole sopivaa kohtaa oviaukkoja ajatellen, mutta sille löytyy varmaan paikka muualta.


Tässä kuvassa viehättää se, miten kasvit sisustavat tilan. Meillä on vain pienehköjä kasveja mutta tuollaiset korkeat ja kapeat voisivat näyttää kivalta ikkunalaudoilla.


Liitutaulumaalia meillä on nykyisessäkin asunnossa ja siihen en vaan kyllästy. Tässä kuvassa sitä on käytetty mielestäni kivasti isona pintana. Aaronin huoneeseen tulee mitä todennäköisimmin ko maalia isolle alueelle mutta jos vaikka muun värisenä kuin mustana. Liitutaulumaaleja on tietääkseni myös vihreää ja sinistä.


Sirkusteema ja erityisesti salmiakkiruutuiset kuosit viehättävät aina vaan.


Kivan näköinen parveke, paljon viherkasveja. Haaveilen loikoilunurkkauksesta perinteisen parvekepöydän ja tuolien sijaan. Parvekkeesta voisi rakentaa keitaan kasveineen.


Tässä kuvassa viehätti oikeastaan seinän hailakanvihreä sävy. Voisi sopia nimenomaan keittiöön.


No comments: