Monday, April 23, 2012

Nappailin muutaman kuvan kotoa nyt kun valoakin taas riittää. Mukana myös Uenon puiston antiikkikirpparilta löydetty puupatsas, jonka patina viehättää. Kovasti huvittaisi tehdä muutamia pieniä muutoksia (mm. tapettiseinä ja pari maalattua seinää kaipaisi uudistusta), mutta muutto isompaan asuntoon on lähitulevaisuudessa edessä. Säästelen suurimmat sisustusvisiot uutta asuntoa varten.
3 comments:

Johanna M. said...

Hei, minulla on vastaava puupatsas, tosin aivan erilailla maalattu. Saako udella, mitä patsaasta maksoit tai tiedätkö sen iästä tarkemmin?

Johanna said...

Nyt täytyy sanoa, etten enää muista tarkkaa hintaa, mutta jotain 5-10€ välillä. Tokiosta ostettu puistokirpputorilta, vanha miesmyyjä väitti että on aitoa antiikkia ja hyvin vanha, tiedä sitten pitääkö tuo paikkansa vai huijasiko hyväuskoista turistia. En enää muista kuinka vanha sanoi tuon olevan. Ostin kun esine miellytti minua. Mistä olet itse hankkinut vastaavanlaisen patsaan?

Johanna M. said...

Olen saanut patsaan lahjaksi sukulaiselta, joka on ilmeisesti tuonut sen matkamuistona Japanista, luultavasti 60-luvulla.